Om mig

Lene Husted Krog

K O S T V E J L E D N I N G   &   W E L L N E S S M A S S A G E

JEG ER LENE

 

Mit navn er Lene Husted Krog. Sund livsstil, kost og motion har altid interesseret mig. Derfor har jeg nu uddannet mig til Kostvejleder og Slankekonsulent med speciale i vægttab. Jeg har også taget et speciale om Børn og Overvægt, som jeg føler er et utroligt spændende område. For alle, både børn og voksne, er der mange faktorer, der spiller ind, når vi snakker kostvaner. Vi er udsat for mange påvirkninger dagligt, og det kan være svært at bryde ud af de dårlige vaner selv. Derfor er jeg klar til at hjælpe dig.

 

Mit mål er at hjælpe andre med at skabe ændring i livet og gøre det nemmere at tage de sunde valg i hverdagen. 

KOSTVEJLEDNING


 

"Alt med måde" 

Det er, hvad sundhed er for mig. Jeg tror på, at en kombination af sund kost og regelmæssig motion altid vil være det bedste valg på lang sigt. Med den rette kostvejledning motiveres man til at opretholde de sunde vaner indenfor kost, motion og trivsel generelt.

KOSTVEJLEDNING FOR BØRN


 

"Det er også for børn"

Kostvejledning er absolut ikke kun for voksne, men også for børn. Vi ønsker alle, at vores børn har det godt og trives i deres miljø og fællesskaber. Overvægt er ikke barnets problem, men det er et familieanliggende. Mange børn skal ikke på en kur for at tabe sig, men de kan derimod vokse sig ud af vægtproblemerne.

Her kan jeg som kostvejleder hjælpe, og det er ikke med restriktioner og forbud. Nej, vi finder i fælleskab frem til de gode aftaler omkring kost og bevægelse.

WELLNESS MASSAGE


 

"Sundt for sjælen"

For mig findes der ikke noget så afslappende som en gang wellness massage.

Så når man snakker om en sund livsstil, er det også vigtigt at huske den mentale sundhed.

Her kan en afstressende massage være et tiltrængt pusterum til krop og sjæl, væk fra hverdagens stress og jag. Det efterlader dig med ny energi og masser af velvære.

En god ide, når selvforkælelse skal prioriteres.